Luchthavenvervoer van Gent naar Charleroi

Luchthavenvervoer vanuit Gent naar Charleroi

Wij brengen U veilig naar Charleroi en andere luchthavens.

Luchthavenvervoer naar Charleroi vanuit Gent

Vanuit groot Gent naar Charleroi

Onze wagens brengen U naar de luchthaven van Charleroi vanuit heel Gent en omstreken.

Luchthavenvervoer Gent - Charleroi

Zoekt U goedkoop luchthavenvervoer naar de luchthaven van Charleroi vanuit Gent en omgeving, maar wilt u niet toegeven op de kwaliteit van de geboden dienst? Dan bent u bij onze Airport Service aan het goede adres. Wij bieden de kwaliteit & service die u van luchthavenvervoer mag verwachten aan scherpe prijzen! Luchthavenvervoer van en naar Gent is onze specialiteit. Dagelijks brengen we klanten naar de vlieghaven van Charleroi. Onze wagens komen U thuis ophalen en brengen U zonder zorgen naar uw bestemming. Ze zetten u af op de parking van Charleroi Airport rechtover de ingang van de vlieghaven.
Bij uw terugkeer staan onze chauffeurs klaar op de luchthaven om U veilig terug naar huis te brengen. Onze chauffeur wacht u in Charleroi op naast de JETAIR CENTER met een bordje "TIME2GO".
Kijk niet meer vol angst naar een taximeter, maar weet op voorhand hoe goedkoop U naar de luchthaven gebracht wordt. Onze prijzen zijn vast en zonder verrassingen.

Ietsje meer dan luchthavenvervoer!

Naast onze goedkope tarieven bieden wij U graag ietsje meer dan een shuttle naar de luchthaven. Onze behulpzame chauffeurs helpen U met het dragen van uw bagages, en voor de kinderen voorzien we gratis kinderzitjes op aanvraag. Ook voor de betaling bieden we U een waaier aan mogelijkheden : Dit kan uiteraard cash bij vertrek, maar indien gewenst kan dit ook per overschrijving vooraf of met kredietkaarten zoals met Visa en Mastercard of met Maestro (waarmee de meeste Bancontact kaarten uitgerust zijn).

Een ontspannen vlucht begint met Luchthavenvervoer-Gent.be! Klik hier om uw vervoer te bestellen naar de luchthaven.

Van handbagage tot veel bagage

Onze taxibusjes kunnen tot 7 passagiers vervoeren met bagage. Wij kunnen bagages vervoeren die waarschijnlijk niet in uw koffer zouden passen. Zoals bijvoorbeeld: golftassen, ski's, fietsen, rolstoelen, grote buggy's, grote honden (bench),muziekmateriaal,...
Het enige wat U hoeft te doen, is het ons bij de bestelling even te laten weten zodat we zeker een busje voorzien.

Luchthavenvervoer naar Charleroi ook voor bedrijven!

Time2Go Gent is er niet enkel voor particulieren die op vakantie vertrekken, maar ook als u op zakenreis vertrekt, of een klant of leverancier die op bezoek komt brengen wij ontspannen van en naar het vliegveld. Luchthavenvervoer Time2Go Gent verzorgt uw zakelijk vervoer tot in de puntjes. Wij staan altijd voor U klaar in Gent en omgeving.


Voor bedrijven bieden we bijkomend de volgende diensten :

  • - Gebruik van uw bedrijfslogo bij het ophalen van passagiers op de luchthaven op aanvraag
  • - Ontvangstbewijs of voor grotere bedragen een factuur
  • - Dringende levering van pakjes

 

Charleroi Airport binnen handbereik

Brussels South Charleroi Airport is de thuisbasis van Ryanair en Wizz, Maar ook Pegasus, Thomas Cook en Jetair zijn op dit vliegveld aanwezig.
De uren van aankomst en vertrek vindt u terug op de website van de luchthaven van charleroi.
Het vervoer naar de luchthaven van Charleroi vanuit Gent duurt ongeveer 1u15 (files niet meegerekend)

 

Onmiddellijk bestellen

U kunt uw luchthavenvervoer naar Charleroi vanuit Gent en omgeving meteen bestellen via ons formulier . Luchthavenvervoer Time2Go Gent brengt U snel en veilig naar de luchthaven! U kan ons uiteraard ook bereiken via e-mail: info@gent-luchthavenvervoer.be of telefonisch : +32 497 18 45 57‬ .