Luchthavenvervoer van Gent naar Schiphol

Luchthavenvervoer vanuit Gent naar Amsterdam

Wij brengen U veilig naar Schiphol en andere luchthavens.

Luchthavenvervoer naar Schiphol vanuit Gent

Vanuit groot Gent naar Schiphol

Onze wagens brengen U naar de luchthaven van Amsterdam vanuit heel Gent en omstreken.

Luchthavenvervoer Gent - Schiphol

Hebt u een vervoer nodig naar de luchthaven van Schiphol vanuit Gent en omgeving? Dan bent u bij Time2Go aan het goede adres. Wij bieden de kwaliteit & service die u van luchthavenvervoer mag verwachten, dit aan scherpe prijzen! Wij zijn gespecialiseerd in luchthavenvervoer in de regio Gent. We brengen dagelijks klanten ondermeer naar Schiphol, de luchthaven van Amsterdam. Onze wagens komen U thuis ophalen en brengen U zonder zorgen naar uw bestemming.
Bij uw terugkeer staan onze chauffeurs klaar op de luchthaven om U veilig terug naar huis te brengen.
Kijk niet meer vol angst naar een taximeter, maar weet op voorhand hoe goedkoop U naar de luchthaven gebracht wordt. Onze prijzen zijn vast en zonder verrassingen.

Ietsje meer dan luchthavenvervoer!

Naast onze goedkope tarieven bieden wij U graag dat ietsje meer. Onze behulpzame chauffeurs helpen U met het dragen van uw bagages, en voor de kinderen voorzien we gratis kinderzitjes op aanvraag. Ook voor de betaling bieden we U een waaier aan mogelijkheden : Dit kan uiteraard cash bij vertrek, maar indien gewenst kan dit ook per overschrijving vooraf of met kredietkaarten zoals met Visa en Mastercard of met Maestro (waarmee de meeste Bancontact kaarten uitgerust zijn).

Luchthavenvervoer van Gent naar Schiphol

Tegen een zeer scherp tarief brengen wij u vanuit gent en omgeving tot aan de vertrekhal van Amsterdam Schiphol. Maar ook naar de andere Europese bestemmingen brengen we u graag zoals bijvoorbeeld :
de Belgische luchthavens van Zaventem, Brussels South en Luik.
De Nederlandse Luchthavens van Schiphol,Rotterdam,Eindhoven en Maastricht. De Duitse Luchthavens van Frankfurt,Keulen en Dusseldorf. De Franse Luchthavens: Orly en Charles-de-Gaulle. Een ontspannen vlucht begint met Luchthavenvervoer Time2Go Gent! Klik hier om uw rit te bestellen naar de luchthaven.

 

Ruim, ruimer, ruimst

Onze wagens kunnen tot 7 passagiers vervoeren met bagage. Wij kunnen bagages vervoeren die waarschijnlijk niet in uw koffer zouden passen. Zoals bijvoorbeeld: golftassen, ski's, fietsen, rolstoelen, grote buggy's, grote honden (bench),muziekmateriaal,...
Het enige wat U hoeft te doen, is het ons bij de bestelling even laten weten.

Luchthavenvervoer naar Schiphol ook voor bedrijven!

Time2Go Gent is er niet enkel voor particulieren die op vakantie vertrekken, maar ook de businessman die op een belangrijke zakenreis vertrekt, of een klant of leverancier die op bezoek komt brengen wij ontspannen van en naar het vliegveld van Amsterdam. Luchthavenvervoer Time2Go Gent verzorgt uw zakelijk vervoer tot in de puntjes. Wij staan altijd voor U klaar in Gent en omgeving.


Voor bedrijven bieden we bijkomend de volgende diensten :

  • - Gebruik van uw bedrijfslogo bij het ophalen van passagiers op de luchthaven op aanvraag
  • - Ontvangstbewijs of voor grotere bedragen een factuur
  • - Dringende levering van pakjes

 

Onmiddellijk bestellen

U kunt uw luchthavenvervoer naar Schiphol vanuit Gent en omgeving meteen bestellen via ons formulier . Luchthavenvervoer Time2Go Gent brengt U snel en veilig naar de luchthaven! U kan ons ook bereiken via e-mail: info@gent-luchthavenvervoer.be of telefonisch : +32 485 177 669 .